Eeterij 'Iets Anders'

'(H)eerlijk, puur eten met aandacht voor de gast!'

onze zeeuwse trots

OOSTERSCHELDE KREEFT €7,50 PER 100 GRAM

menukaart

het is weer gewoon "Iets Anders"

Vanaf vrijdag 11 juni bent u vanaf 12.00 uur weer van harte welkom op ons terras én in ons restaurant voor lunch, diner en iets lekker voor bij de koffie en thee.

Reserveren kan direct bij aankomst of telefonisch +31(0)113-302064

Vanaf 17.00 uur werken wij met 2 shifts nl:
1e shift: 17.00/17.30 uur - 19.00/19.15 uur
2e shift: 19.30/20.00 uur - 22.00

Afhalen en bezorgen

Vanaf 11 juni zal het afhalen en bezorgen beperkt worden in alleen afhaal in overleg met het feit dat ons restaurant weer volledig geopend is.

Uiteraard geven wij u met plezier weer een warm welkom met een gastvrije en smakelijk beleving in onze eeterij.

Openingstijden

Lunch Diner
ma vanaf 12:00 tot 21:00
di vanaf 12:00 tot 21:00
wo Gesloten Gesloten
do Gesloten Gesloten
vr vanaf 12:00 tot 21:00
za vanaf 12:00 tot 21:00
zo vanaf 12:00 tot 21:00

WELKOM

Eeterij 'Iets Anders' is een schot in de roos. Lokale bewoners, toeristen en Vlamingen: liefhebbers van lekker eten hebben de weg naar Noord-Beveland allang gevonden.

Eeterij 'Iets Anders' is sinds 2010 door eigenaren Leon en Ineke een begrip in Kortgene. Kenmerkend voor 'Iets Anders' is de wijze waarop er geluisterd wordt naar alle gasten. 'Op deze manier vormen wij ons.', vertelt Ineke. Leon vult aan: 'Ik heb een aantal jaren in een keuken van een sterrenrestaurant in Yerseke gewerkt. Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Zo wist ik dat wij het 'iets anders' wilden. Niet Michelin is leidend, maar de ervaringen van onze gasten.'

Vers en puur

Natuurlijk heeft Leon zijn ervaring uit Yerseke wel meegenomen naar Kortgene. 'Ik kies zo veel mogelijk voor vers, het liefst vanuit de omgeving. Het product laat ik zoals het is: een mooie moot vis of een goed stuk vlees. Geen tierelantijnen wat mij betreft. En E-nummers worden zo veel mogelijk uit de keuken gebannen. Verder doe ik veel met de ‘vergeten’ groenten zoals pastinaak, schorseneren en meiknolletjes; al naar gelang het seizoen natuurlijk.'