Eeterij 'Iets Anders'

Nog even Iets Anders! 🌳

Ons doel is onze eeterij zoveel mogelijk CO2-neutraal te maken. We zijn actief bezig met het verminderen van onze uitstoot, door bijvoorbeeld zoveel mogelijk lokaal in te kopen, aandacht te besteden aan goede isolatie en energiebesparing. Onze verbouwing heeft hier ook al een behoorlijk steentje aan bijgedragen en we zijn nog niet klaar. Ook zijn we alternatieven voor gas aan het onderzoeken.
Toch blijft er nog behoorlijk wat uitstoot over die we niet kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld de energie die verbruikt wordt tijdens het produceren en bereiden van de gerechten, of het verwarmen van het restaurant. Koninklijke Horeca Nederland adviseert de prijzen op onze menukaart te verhogen maar hier willen wij (in elk geval voorlopig) niet in meegaan. Wel willen wij onze gasten graag betrekken
in de bewustwording van uitstoot.
Door een toeslag van 1% op elke rekening zorgen wij, samen met jou, voor transparante en traceerbare compensatie van deze onvermijdelijke uitstoot. Meer weten? Scan dan snel de QR-code!
Ben je enthousiast geworden en wil jij zelf ook een deel van jouw uitstoot compenseren? Neem een kijkje op de website: ecommit.io
‘Het beste moment om een boom te planten was twintig jaar geleden.
Het volgende beste moment is nu’.